Sivut

keskiviikko 14. toukokuuta 2014

23 päivän viimeinen pinnistys jäljellä

Maanantaina käytiin tekemässä varaus ja alustava sopimus pennun ostosta kasvattajan luona. Saatiin myös nähdä nyt neljäviikkoiset pennut :3 Hampaita pukkaa jo, ja niitä oli erityisen kiva kokeilla käsiin joita erehdyttiin pentulaatikkoon työntämään... :D

7.6. pennut on 8 viikkoa vanhoja ja sinä viikonloppuna todennäköisesti käydään oma pentu hakemassa kotiin. Sitä ennen päästään varmaan pari kertaa vielä katsomaan pikkuisia, ensin tutustumaan siihen omaan vauvaan ja kesäloman ensimmäisellä viikolla mennään kasvattajan luokse ottamaan vastaan tietoa (ja kokeilemaan käytännössä) pennulle tehtävistä hoitotoimenpiteistä. Can't wait!

Seuraava homma olis koota jostain nettikaupasta, todennäköisesti Peten koiratarvikkeesta, aluksi tarvittavia tavaroita. Stressiä pukkaa, kun tarvittavaa on ihan hirveästi ja valikoimaa sen verran ettei tiedä, mitä oikeasti kannattaisi hankkia. Neuvoja tähän ollaan siis kyselty ja saatu jo, mutta silti tuntuu että kovasti on epäselvää ja että jotain jää ihan varmasti hankkimatta... Noh, ehkäpä tästä selvitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti