Sivut

keskiviikko 15. lokakuuta 2014

14.10.2014 Helvetistä itään -kierros

Väinöllä on nyt ollut jännittävät pari päivää. Sunnuntaina pakkauduimme koko perheellä autoon ja ajoimme Sastamalaan vierailemaan mummuloihin. Väinölle ei tämä ollut niin kiva  juttu pahemmanpuoleisen matkapahoinvoinnin takia, johon muuten ei feromonitkaan enää oikein toimi. Oksennushan siinä lensi niin menomatkalla, kun kotiin palatessakin maanantaina. Hienosti poika kuitenkin pärjäsi ja isovanhemmat tykkäsivät! Matoillekaan ei pissailtu, mitä jännitin onneksi ihan turhaan. Pitäisihän tuohon nyt luottaa, iso poika kun on jo!

Mutta sitten tuohon otsikon viittaamaan asiaan. Tiistaina jouduttiin autoon uudelleen, ja tällä kertaa suuntasimme Ruovedelle ja Helvetinjärven kansallispuistoon ruskaretkeilemään. Vietettiin monta tuntia mukavasti ulkoilmassa, ja Väinökin tuntui nauttivan. Pysähdyimme Helvetinkolulle paistamaan makkaraa, ja Väinöllekin paistettiin ihan oma. Voi sitä pienen pojan ilmettä, kun sai ensimmäisen puraisun makkarasta! "Saanko mä ihan oikeasti syödä tämän?"

Kotiinpaluumatkalla ei enää oksenneltu, oltiin niin väsyneitä että Väinökin nukkui melkein koko matkan. Kotonakin oltiin vielä niin taju kankaalla, että oli tainnut pissa tulla nukkuessa lattialle? :D En tiedä miten tuo oli mahdollista, mutta Väinö tosiaan nousi ylös kylki märkänä ja hivenen pissalta haisten...Tänään käyiin sitten taas koulukaverini Jenniinan, Ossin ja hoitokoira Nemon kanssa lenkkeilemässä ja koirapuistoilemassa. Kolme tuntia me oltiin Väinön kanssa menossa ja hyvin rauhalliset on tunnelmat ollut loppupäivän ajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti