Sivut

sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Edistystä !!

Nyt alkaa tapahtua, jännää (: Ollaan nyt siis oltu yhteyksissä kahteen kasvattajaan (vähän hirvittää, kun täytyy jotenkin toiselle niistä jossain vaiheessa ilmoittaa ettei ollakaan kiinnostuneita). Molemmat kasvattajat on tästä ihan läheltä, ja vaihtoehtoina olis nyt sitten joko keskikokoinen tai sitten iso villakoira. Iso houkuttelis enemmän, ja se on vissiinkin mun tehtävissä se lopullinen päätös sitten.

Mutta jos nyt ei karkailtais aiheesta vaan voisin ihan sanoakin että mitä tässä on tapahtumassa. Saatiin siis tältä isovillakoirakasvattajalta kutsu mennä sinne huomenna  tutustumaan heidän koiriinsa ja juttelemaan vähän kaikesta tähän koiranhankintaan liittyvästä. Houkuttelisi ottaa sinne kamera mukaan, mutta en sitten tiedä...

Mun pitäisi lisäksi myös saada aikaiseksi lähettää jonkinlainen sähköposti sille keskikokoisten villakoirien kasvattajalle, se kun kysyi jo että halutaanko me tehdä alustava varaus pennusta!

1 kommentti:

  1. Kannattaa tosiaan punnita vaihtoehdot tarkkaan ja miettii kumpi ois teille sopivampi :) ja kannattaa vasta sitten vastailla sille toiselle, kun ootte sen isovilliskasvattajan luona käyny että onko se myös sellanen kasvattaja mitä toivot :) ja ota vaan kamera matkaan ja kysy paikanpäällä saako kuvata. Näin tein miekin ja onneksi saatiin :) kysyin luvan vielä erikseen, että saako laittaa blogiin ja annoin hänelle luvan käyttää kuvia jos haluaa :)

    VastaaPoista