Sivut

sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Aamukajon Silkkii eli Väinö

Käytiin siis eilen hakemassa pentu kotiin :3 Automatka meni hyvin, tosin Väinön oli tarkoitus matkustaa mun kanssa etupenkillä mutta jalkatilassa, mikä vaan ei herralle sopinut. Ei päästy edes liikkeelle ennen kun se yritti kiivetä syliin :D 

Eka päivä pysyteltiin ihan sisätiloissa, ja talouspaperia kului ihan ennätysvauhtia.. Tänään ollaan kuitenkin käyty vähän pidemmillä ja lyhyemmillä hihnalenkeillä jälkiliinassa, eikä vahinkoja ole enää juurikaan tullut sisälle. Liinan totesin paremmaksi ulkoiluun kuin "normihihnan" koska liinan lukko on kevyempi ja pentu pääsee myös juoksentelemaan vapaammin.

Päästiin aloittamaan istumisharjottelut heti, mikä onkin ihan helppoa kun poika istuskelee vähä väliä ihmettelemään maailman menoa.

Eka yö meni tosi hienosti, vaan kerran vähän vinguttiin mutta rauhoituttiin nopeasti. Vähän oli ensin hahmotusvaikeuksia kun nukun parvisängyssä eikä Väinö ensin millään meinannut tajuta että mistä se ääni oikein tuli.







Suhteellisen haastavaksi kuvattavaksi musta koira osoittautui varsinkin sisätiloissa, meinaa poika olla kuvissa vain tunnistamaton musta kasa :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti