Sivut

perjantai 8. huhtikuuta 2016

Heilapieni

Siis voi herranjestas mä en kestä! Päästiin tänään Väinön kanssa moikkaamaan vissiinkin huomenna yhdeksän viikkoa täyttävää tullikoiranalkua. Pieni labukkaneiti on oikein suloinen ja helpon oloinen pentu, kyllä mullekin tuollainen kelpaisi.

DSC_0014

Heila (*Maijan, Oivan ja Heilan blogiin klik*) tuli ensin käymään meillä ja mä taisin vähän yliarvoida Väinön vieraiden koirien sietämisen; pieni pientu oli niin ihmeellinen otus, että Väinö vaan murisi ja itki vuoronperään, häntään tosin koko ajan samalla heiluttaen. Hirveästi en uskaltanut sitä päästää käsistäni, kun vauhti oli (ainakin) Maijan läsnäolosta johtuen niin kova, että pienin meinasi jäädä jalkoihin.

DSC_0041

DSC_0011

Sisältä siirryttiin ovesta ulos ja pellolle juoksentelemaan hetkeksi, mutta edelleen pelkäsin niin paljon Heilan tallaantumista, että Väinö joutui nopeasti takaisin sisälle. Sen jälkeen hain vielä kameran ja nappasin parit kuvat nappulasta.

DSC_0032

Sitten vähän OFF TOPIC: jos jollain olis tiedossa, miten tehdä kuviin vesileima, joka on aina kuvanmuokkauksessa helppo lisätä kuvaan, voisiko hän ystävällisesti nostaa käpälänsä pystyyn ja vinkata mullekin? Kiitos :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti