Sivut

lauantai 6. kesäkuuta 2015

Eläinlääkärillä #3

Käytiin viime torstaina eläinlääkärillä hakemassa todistusta yksikiveksisyydestä (no ei vais, kyllä se toinenkin siellä on, mutta jossain muualla kun missä pitäisi..) ja samalla näyttämässä alapurentaa&oikeaa alakulmuria, joka ei ihan näytä siltä, miltä pitäis. Kyseltiin myös, että viittaako Väinön venyttelyt, pierut, röyhtäykset ja hilseily johonkin ruoka-/vatsaongelmaan.

DSC_0015 (2)
Vasemmalta puolelta hammaskalusto näyttää melkein hyvältä, vähän on kulmuri liian edessä, kun ottaa kiinni tuohon viereiseen hampaaseen.

DSC_0019 (2)
Kun taas oikealta ei - kulmuri ihan väärässä välissä kärsimässä kiillevaurioista.

Todistus saatiin. Hampaille ei kuulemma tarvitse ainakaan toistaiseksi tehdä mitään. Ja ruoka menee vaihtoon, TAAS. Ensin kokeillaan, josko Inupekt Fortesta apua, samalla kun syödään tuo nykyinen ruokapussi tyhjäksi, sitten jatketaan ruokatestejä luultavimmin Purenaturalin herkkävatsaisten ankkaruualla.

Meidän "vuosipäivän" postauksen julkaisupäivä lähestyy uhkaavaa vauhtia, pitäisi kuvakollaaseja ja videoita alkaa kasailemaan kokoon. Jotain onkin jo valmiina, mutta silti olis vielä hommaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti