Sivut

tiistai 9. kesäkuuta 2015

Reipas koululainen

Saatiin toiselle koirakoulukerralle meidän hovikuvaaja Maija mukaan ;) Aloitettiin siis toukokuun lopulla Arkitottelevaisuuskurssi Riikan johdolla Riikan hauskassa koirakoulussa. Kerta viikkoon meidän pitäisi Hakametsän jäähallin parkkipaikalla käydä palloilemassa, mutta jo toinen (eli viime viikon maanantain) kerta jouduttiin ikävästi perumaan sateen takia.

1 (33)

Kaikesta häiriöstä huolimatta Väinö keskittyy aika kivasti siihen, mitä ollaan tekemässä. Tai siis, miten vois olla keskittymättä, kun mulla on nakkia kädessä? Mitä nyt vähän yritti eilenkin sinkoilla milloin Maijan tai kurssin vetäjän luokse, milloin taas tuulessa lentelevien lehtien perässä.

1 (27)1 (25)1 (23)

Ollaan oltu näillä kahdella kerralla jo niin eteviä oppilaita koko porukka, että meidät ylennettiin arkitottelevaisuuskurssilaisista alkeistokon kautta kisaavien ryhmään :D Olen kyllä tosi tyytyväinen siihen, kuinka nopeasti Väinö tajusi, että pitää tosiaan pysyä siellä maassa, vaikka mä lähdenkin kävelemään. Ja ennen eilisen kertaa Väinö on suorittanut 'maahan' käskyyn liitetyn toiminnon käymällä maassa ja ponkaisemalla saman tien istumaan.

1 (17)1 (13)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti