Sivut

lauantai 19. heinäkuuta 2014

16.-18.7.2914 Imatralla

Lähdettiin koko perheen voimin käväisemään Imatralla. Yövyimme Imatran kylpylässä lemmikkihuoneessa. Automatkaa kertyi yhteensä noin neljä tuntia (mutta meillä meni tietenkin kauemmin pysähtelyjen takia) ja olen NIIN ylpeä Väinöstä: se ei oksentanut autoon kertaakaan koko kolmepäiväisen reissun aikana! Uskon, että kiittäminen tästä on Adaptil -feromonisuihketta, jota suihkuteltiin autoon aina 15min ennen matkan alkua.
Vielä tiistaina eläinlääkärille mennessä, ja keskiviikkona alkumatkasta Väinö kyllä kuolasi autossa, mutta sekin lakkasi aika nopeasti. Nyt poika nukkui suurimman osan matkoista.
Edelleenkään Väinö ei oikein silti tykkää autoilusta, auton lähelle se ei suostu menemään omin avuin ja jo valjaat nähtyään se katsoo parhaaksi juosta karkuun... Pitänee lisätä valjaslenkkejä, jotta ne ei automaattisesti tarkoita autoon joutumista.

Väinöllä oli kiistatta eniten henkilökohtaista roinaa matkassa mukana :D


Kuvia Väinöstä ei tullut niin hirveästi reissun aikana, keskityin enemmän maisemakuvaukseen, mutta laitan nyt kuitenkin jokusen tähän esille.


Meidän hurja vesipeto, uskalsi mennä veteen vasta kun itse menin edellä.. Ja silloinkin suurimman osan ajasta vain haukkui rannassa :D






Tavattiin myös koirakaveri, kun käytiin Lappeenrannassa katsomassa hiekkalinnaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti