Sivut

maanantai 28. heinäkuuta 2014

Mummulareissu ja kevyempi kesälook

Vierailtiin mummuloissa ensimmäistä kertaa Väinön kanssa viime viikonloppuna. Hienosti oltiin sisäsiistejä, edes paperille ei tullut mitään, ellei lasketa kakkaamista keittiön matolle heti kun oli heittänyt ensimmäisen kierroksen äitini vanhempien kotona.







Tänään sitten alettiin trimmailemaan, kun tassut oli vaan isot, epämääräset karvapallot ja naamakin oli alkanut rehottaan. Korvat ajelin lyhyeksi hetken mielijohteesta, pään karvat lyhentelin siinä samalla saksilla ja totesin että kun pää on leikattu niin lyhyeksi, ettei muualle kroppaan voi jättää niin pitkää karvaa, kuin noissa ylemmissä kuvissa. Joten, annoin saksien laulaa.




Lopputulos on todella epätasainen, ja se vaatisi viimeistelyn koneella, kun sopivan terän (nro 5, 6,2mm) vain saisi hankittua.

4 kommenttia:

  1. Ette oo ilmeisesti Väinön kanssa näytelmiin ajatellut, kun turkkia noin reilusti lyhensit? :) Onko muita harrastuksia suunnitelmissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koiraa hankkiessa mietin, että ei näyttelyihin (eikä Väinö sinne ainakaan vielä kelpaisikaan yhden kiveksensä kanssa) mutta nyt homma on vähän alkanut kiinnostaa. En kuitenkaan ole siitä vielä varma, mutta agilityä ainakin olis kiva päästä joskus aloittelemaan.

      Poista
  2. Ihanat noi korvat. :) Itekkin haluisin Hugolle lyhyen karvan kauttaaltaan, mutta häntää, korvia ja päätä en oo uskaltanu leikata kun ne tuntuu kasvavan tosi hitaasti takas ja mua houkuttelis moderni trimmi tolle joku päivä kasvattaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kuullu kans joo että korviin ja päähän kasvais karvat jotenkin hitaanlaisesti mutta ainakin Väinöllä on tullut korviin useampi milli mittaa viikossa lisää :o

      Poista