Sivut

torstai 10. heinäkuuta 2014

Eläinlääkärillä #1

Tänään koitti Väinön ensimmäinen eläinlääkäriaika!



Soittelin pari viikkoa sitten Väinölle ajan Päivikki Pekkariselta ensimmäistä rokotusta ja hampaiden tarkistusta varten. Automatka meni muuten ihan hienosti ja rennommin kuin aikaisemmin, mutta matkapahoinvointi sai Väinön kuolaamaan koko sekä meno- että paluumatkan + oksentamaan ensin parkkipaikalle ja kotimatkalla mun syliin autossa... Tähän vaivaan eläinlääkäri suositteli totuttelun lisäksi feromonisuihketta, jonka pitäisi lievittää matkustuksesta johtuvaa stressiä.

Eläinlääkäristä tykkäsin tosi paljon, ja niin taisi tykätä meidän poikakin kun tosi mielellään käveli sisään tutkimushuoneeseen.
Väinön hampaat siis katsottiin, koska alapurenta ja kitalakeen ikävästi painautuva oikea alakulmahammas (vasemman alakulmurin oikomiseen riitti painelu sormilla). Pienien vastustelujen jälkeen hampaat saatiin katsottua ja tuomio oli tämä: tällä viikolla soitto Hakametsän eläinlääkärille ja hampaanpoistoaika mielellään jo ensi viikolle, joka siis tarkoittaa sitä että mun täytyy taas koota itseni ja ottaa puhelin kauniiseen käteeni... Oh god :D
Rokottaminen kävi helposti, Väinö ei edes huomannut mitään. Samalla testattiin, että toimiiko mikrosiru, joka muuten oli valahtanut niskasta sivuun kohti vasenta lapaa :o

"Miks sä teet tän mulle?"

 Reissu oli sen verran uuvuttava, että nyt meillä on loppupäivän näytetty tältä:






2 kommenttia:

  1. Kivan olonen blogi, liityin lukijaksi. :) En nopealla selaamisella löytänyt että mistä kennelistä Väinö on ja onko herra musta vai harmaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väinö on kennel Aamukajon kasvatti (Aamukajon Silkkii) ja musta (:

      Poista