Sivut

tiistai 22. heinäkuuta 2014

Meidän vesi"peto"


Tuli tänään lähdettyä pikkusisko Viljan ja Väinön kanssa uiskentelemaan. Ei noi vesihommat oikein taida olla Väinön mieleen, suurin osa ajasta kului hyppimällä, haukkumalla ja vinkumalla rannassa.



Ensimmäinen kerta kun Viljan kanssa mentiin molemmat veteen, koiruus kyllä tuli haukkuen perässä, selvästikin kun "oli pakko" (eihän me siis sitä tietenkään pakotettu, sai tulla omia aikojaan). Oltiin niin syvällä että joutui jopa uimaan pienen matkan ja hyvinhän se sujui! (:



Nyt ollaan niin väsynyttä poikaa, että! Kyllä uni maistuu.






2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja kuvia! Karolla oli sama että jäi rantaan vaan vinkumaan ja haukkumaan, mutta nykyään tulee ihan kivasti veteen. :) Hiljaa hyvä tulee :D

    VastaaPoista
  2. Kivaa, että linkitit tän blogin isovillispalstalle! Tulin heti kurkkimaan sun suloista penneliä. Kukas Väinö on virallisesti? :) Meilläkin on tänään 12vko täyttänyt pentu talossa.

    Teillä on jo hyvä alku, jos haluat pojusta vesipedon. Meidän 2-vuotiaalla oli ihan samanlaista menoa pentuna ja eilen se yllätti ja hyppäsi laiturilta järveen pallon perässä! Ollaan kyllä tehty työtä tuon uimisen suhteen, ihan alusta saakka vietetty aikaa paljon rannalla ja leikkien vedessä,viime talvena käytiin koirauimalassa vähän opettelemassa tekniikkaa ja se oli sit siinä. Kesän ekalla uimareissulla tuo otus meni itse jo reippaasti uimaan saakka. Pallohulluksi leivottiin se myös matkan varrella ja nyt se todella menee pallon perässä veteen niiiin reippaasti, ettei jälkeäkään mistään himmailusta :)

    VastaaPoista