Sivut

sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Tavoitteet vuodelle 2016

Voi apua, nyt täytyy  kyllä tunnustaa, etten ole tainnut vilkaista meidän tavoitelistaa ollenkaan viime vuoden aikana! :D Hupsista. Kai sitä on pakko viimein uskaltaa kurkistaa siihen postaukseen ennen vuoden 2016 tavoitteita, vaikka mieli ei tekisikään..


TAVOITTEET VUODELLE 2015


- hihnakävely paremmaksi
Tämän suhteen olen ollut _tosi_ laiska. Useinmiten vien Väinön ulos flexissä, koska Väinö tosi helposti kerää ylimääräisiä kierroksia ja alkaa sikailemaan, jos ei pääse juoksemaan ihan miten sattuu itsestä hyvältä tuntumaan (ja koska en ihan oikeasti tiedä, miten suhtautua kättä hulluna purevaan koiraan, olen vain yrittänyt vältellä ongelmaa...)


- paikka(makuu?) varmemmaksi
Treenailtu ei olla juuri ollenkaan, motivaationpuutteen ja Väinön keskittymiskyvynpuutteen ulkona treenatessa vuoksi.


- ohittaminen (kouluarvosanoin nyt noin 4, tavoitteena vähintään 7). Koirakaveria saa tervehtiä, jos katsetta vastaan saa luvan, muuten mennään ohi.
Ohittaminen menee usein tosi kivasti, varsinkin jos pystytään ajoissa lyhentämään hihnaa ja käyttämään ohi-käskyä. Tosin Väinön suhtautuminen ohitettavaan kaveriin vaihtelee tosi paljon; joskus rähisevät koirat ohitetaan yhtään edes vetämättä, ja nätisti ja hiljaa päin vilkaisematta ohittavalle se saattaa räjähtää. Tervehtimiseen ei olla kiinnitetty huomiota.

- canicrossin alkeet; oikea&vasen, vieressä juokseminen ilman päätöntä riekkumista
Pari kertaa käytiin kesällä juoksemassa, mutta sopivien valjaiden puutteen (ja minun puutteellisen juoksukunnon..) takia se vähän jäi.

- agilityn alkeiskurssille
Nope, ei oikein tullut sopivia kursseja vastaan.

- naksutinharjoittelun aloitus
Naksuteltu ollaan uusien juttujen (kurre, ryömiminen... :Dd) yhteydessä.

- osallistuminen Suomen Villakoirakerhon Tampereen jaoston puudelilenkeille
Kerran käytiin se meininki tsekkamassa, eikä toiste ole tehnyt mieli mennä. Hihnalenkkeily varsinkaan isossa koiraporukassa kun ei suju vetämättä, ja Kaupissa en IKINÄ lähtisi Väinöä (muiden villureiden omistajien tavoin) irti juoksuttamaan muiden ulkoilijoiden seassa.

- sukulaisten treffaaminen
Eipä ole tullut treffailtua.

- paljon erilaista tekemistä ja menoja Oivan kanssa! Täytyy saada Oivan tapaamisesta vähän enemmän rutiinia, että ei aina tarvitsis olla sen karvoissa kiinni ;)
Hirveästi ei ole tullut Maijan ja Oivan kanssa muuta tehtyä, kuin joskus yhteislenkkeltyä. Varsinkaan nyt, kun kaksikko syksyllä muutti Kannukseen, ei ole edes ollut montaa mahdollisuutta.


Aika laihoin tuloksin ollaan näistä suoriuduttu, ei näköjään mitään olla saatu 100% tehtyä. Asetetaan nyt silti uudet tavoitteet, ja tällä kertaa vähän vähemmän kunnianhimoiset sellaiset.


DSC_0017


TAVOITTEET VUODELLE 2016

- Ehdottomasti pitää enemmän alkaa repimään jostain aikaa Väinön kanssa puuhailuun, ihan lenkkien pidentämisestä alkaen.
- Edelleen se hihnakävely...
- Rauhoittumisharjoituksia: ei voi lenkillä tai muutenkaan turhautuessa tai leikkiessä hulluna purra mihin vaan sattuu ylettymään.
- Kuvaamisessa ja bloggaamisessa vois ainakin yrittää aktivoitua, mutta tästä en aio ottaa mitään paineita.

Enempää en oikein uskalla lähteä tavoitteita listaamaan, koska se, mitä mun elämä tulee ens kesästä/syksystä alkaen olemaan, on vielä ainakin toistaiseksi aivan hämärän peitossa. Töitä, armeijaa vai jatko-opiskelua? Jos jatko-opiskelua, niin mitä ja missä? Tampereella vai jossain aivan muualla? Sittenhän on muutoksia kerrakseen, jos joudutaan (tai saadaan) lähteä muuttamaan, ehkä jopa toiselle paikkakunnalle. Mutta heti kun suunnitelmat alkavat selkiytymään, niistä aivan varmasti tulee juttua tänne :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti